Multiva AB
Multiva är ett fåmans aktiebolag som drivs av mig, Sofia Törnqvist och  min man Peter. Vi och företaget finns på Högsbo gård som är belägen på historisk mark i Ytterby / Kungälv som endast ligger 20km från Göteborg.
Här finns Vikingagravar och gamla boplatser inpå knutarna, klart är att människor har bott och trivts här i tusentals år.
Man tror att här fanns en stor Kungsgård och man har hittat en stor mängd föremål från vikingatiden ..
Läs mer om historien: http://arkeologiiytterby.blogg.se/


Namnet Multiva syftar på ”multi”=många och på vårt breda sortiment.
Jag är utbildad handelsekonom och har läst  ekonomi och marknadsföring bland annat, senast på KY-akademien i Göteborg.
Peter har ett förflutet som egenföretagare inom bilförsäljning , mekaniker allt i allo och projektledare samt är extremt händig och bra på det mesta;)
Vi har , två söner och en dotter, och vi bor sedan sommaren 2013 i Ytterby/Kungälv på Högsbo gård, här har vi fått bra med plats för hästar, företaget och vad man nu vill hitta på i framtiden.

På fritiden ( när vi har någon) är det ridning samt båt och husvagns liv som gäller för oss.

Hoppas vi syns!

Hälsningar Sofia &Peter
släpet i videon är av gamla modellen, det nya bomsystemet är ännu smidigare och säkrare.

YouTube VideoJag & ögonstenen Bonito, Svensk halvblod  f.2003 E. Dardel UE. Wartung. Har haft honom sen han var 2 år och har ridit in själv.
Han är en snäll och bussig häst som alltid gör sitt bästa och har kapacitet för det mesta jag vill göra. Just nu är det dressyren som är viktigast men vi skuttar gärna för skojs skull.


Har du eller har haft lastproblem med din häst? det har jag haft men nästan alla problem går att lösa med rätt hjälp.
Se gärna vår film om hur det kan gå till att lasta efter träning med hjälp av Annika Bernhardsson "naturlig hästhantering"
Målet med denna träning är att hästen skall vara lugn och trygg med situationen och gå in transporten och stå kvar där av egen fri vilja. När den står lugnt i släpet så är den även lugn vid körning.