Böckmann är ett familjeföretag där man har hållit på med hästar och tillverkning av hästtranporter sen 50-talet, och det var kärleken till hästar som  drev  grundaren Anton Böckmann att starta och idag drivs företaget av två av hans söner.

Alla fyra barnen, Roger, Klaus, Gillbert och Tönne har tävlat framgångsrikt i olika discipliner som fälttävlan, dressyr och hoppning. Man har även en stor anläggning där man bedriver tävlings, utbildningsverksamhet och en hingststation. Det är på denna anläggning som modeller och innovationer testas noga innan de kommer ut till användarna.För att läsa mer om hästverksamheten  gå in på www.boeckmann-pferde.com

Släpen byggs i Tyskland på den egna fabriken och kvalité, funktion, säkerhet och design är alltid i fokus, Böckmanns hästtransporter är byggda av och för människor som älskar hästar och det märks i varje liten detalj på släpen, ett Böckmann-släp håller i många år och tål även när det brakar loss, vilket det gör ibland som alla som håller på att transportera hästar vet.