Christiania Taxi-elcykel Ny !

39,900 kr inkl.moms

Taxi 5001. Lastcykeln för persontransporter.

Cyklisten har direkt kontakt med passagerarna, som sitter behagligt fram. Taxi har använts hundratals gånger på Köpenhamns gator i flera år av Quickshaw, och de flesta av dessa cyklar används fortfarande idag. Denna utveckling har fått medvetenhet från många organisationer som har använt Taxi 5001 som en social transport i många år. Modellen är särskilt populär som en socialaktivitet för organisationer och privata personer som kör runt med seniorer som njuter av utomhusupplevelser tillsammans. Organisationer som bl.a  Cykling utan ålder jobbar efter mottot “Alla har rätt till att känna vinden i håret”

Utrustning

E – Drive är 8-växlad med motordrivning på bakhjulet för en säker och stabil gång. Stor tydlig LCD display visar klart och tydligt din hastighet, assistans, batterikapacitet samt den totala sträckan. Programvaran som är väl genomtänkt och anpassad exakt till Christiania Bikes. Elmotor system är från danska tillverkaren Promovec som har utvecklat och designat systemet i Danmark. Systemet har testats i skandinaviska väderförhållanden och tål de svåraste utmaningarna. Därför tillhandahålls också en 3-års garanti på motorn och upp till 2 års extra kapacitetsgaranti på batteriet när du registrerar batteriet hos Promovec utöver den normala 2-årsgarantin. Dessutom produceras batterierna i Danmark enligt den högsta standarden på 100% förnybar energi och i enlighet gällande arbetsmiljöregler.

  • Batterikapacitet på 17.4 amp som ger en räckvidd på upp till 70 km
  • Stor tydlig belyst LCD Display
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stabil i kurvor
  • Lång hållbarhet
  • Motordrivning på bakhjulet

Nedfällbar front för lättare på/av stigning, Hydrauliska skivbromsar, Rött kapell-tak med stort fönster, Fleece-pläd & kudde till sittbänk, Easy click säkerhetsbälte med rullfunktion. Belysning fram & bak, snabbkoppling för höj och sänkning av sadel, flaskhållare med eco-flaska. 2 st. röda förvarnings fickor på vänster och höger sida för passagerare.

Äldreomsorgen

Denna modellen används flitigt av äldreomsorgen och den används över hela landet. Många äldre är nedstämda av att dem inte kan ta sig ut i naturen på egenhand och då är Taxin en fantastisk cykel. Dem gånger vi kommer ut för att hämta cykeln när det är dags för service så får reaktionerna alltid oss att le. Cykeln blir en familjemedlem hos verksamheterna. Denna cykeln definierar vårt motto “Cykel för alla”.

Lång hållbarhet

Vi får ofta frågan angående hur länge en cykel från Christiania Bikes håller. Vi kan med enkelhet svara på alla frågor relaterat till cykel men här blev det svårt.. Sanningen är att vi inte riktigt vet. Christiania Bikes har extremt lång hållbarhet så länge service och generellt underhåll görs. Byggnadskvalitén är ett faktum, det gör att vi än idag servar Christiania Bikes som köptes vid vår start år 1998.

Skriv till oss

14 + 4 =

Hitta till oss

Flera bilar till salu