Böckmann Plywood transporter

Böckmanns plywoodsläp är gediget byggda för att tåla det mesta, och har bland annat en S-profil mellan tak och väggar som effektivt hindrar vatten att tränga in. Duo är basen i modellutbudet och ger dig ett kanonsläp med det man behöver av Böckmanns höga kvalite samt utmärkta säkerhetslösningar utan att kosta för mycket.

Alla släp i Duo serien har en invändig bredd av 164cm, takhöjden är 230cm. Inv. längd kan variera något.

Duo Esprit som C-modellen men lite enklare utrustad fr. 67995:-

med paket Silver & Black: sparkskydd & aluminiumgolv 73995:-:-inkl.moms

Böckmanns gamla bomsytem finns på denna modell med panikutlösning fram, (många av våra konkurrenter använder det fortfarande)

halkmatta på rampen, öppningsbara fönster fram,nytt är att automatiskt stödhjul och rullgardin nu är standard (tidigare tillval)

Duo C

Pris: från:

Pris efter förfrågan

Är en transport som passar både häst med föl eller 2 hästar. Det är en vagn , som är både bekväm och säker för din häst. Standardutrustning är låsbar koppling, automatiskt stödhjul, rullgardin bak, paniksystem för bommar, öppningsbara fönster fram, mjuk mellanvägg mm. mm.

Duo R

Pris efter förfrågan , sadelkammare ingår!

Är lite rymligare än vanliga Duo. Fronten är i glasfibrer och rundad vilket ger större plats invändigt även för en bra sadelkammare.Man får lätt plats med två stora hästar , vagnen är också som alla Böckmanns transporter mycket tålig för väder, slitage mm. med genomtänkta lösningar som ger ett problemfritt ägande. Finns i färgerna grå, silver och antracit. Glasfiber taket och fronten kan man få i olika färger mycket snyggt med tex. grönt eller svart glasfiberparti!

Uno C/ Champion C Enhästars

Pris efter förfrågan

En Duo eller Champion modell fast för en häst rymlig invändigt samt har lastkapacitet för stora hästar på B-körkort. Går att få med en lagom sadelkammare i som öppnas inifrån släpet.

Invändig bredd på 1,5 hästars modellerna är 130 cm och inv. takhöjd är 230cm. Jämför med en normal spilta i släp som är ca 82 cm bred.