Varför Böckmann?

Böckmann är ett familjeföretag där man har hållit på med hästar och tillverkning av hästtranporter sen 50-talet, och det var kärleken till hästar som drev grundaren Anton Böckmann att starta och idag drivs företaget av två av hans söner.

Alla fyra barnen, Roger, Klaus, Gillbert och Tönne har tävlat framgångsrikt i olika discipliner som fälttävlan, dressyr och hoppning. Man har även en stor anläggning där man bedriver tävlings, utbildningsverksamhet och en hingststation. Det är på denna anläggning som modeller och innovationer testas noga innan de kommer ut till användarna.För att läsa mer om hästverksamheten gå in på www.boeckmann-pferde.com

Släpen byggs i Tyskland på den egna fabriken och kvalité, funktion, säkerhet och design är alltid i fokus, Böckmanns hästtransporter är byggda av och för människor som älskar hästar och det märks i varje liten detalj på släpen, ett Böckmann-släp håller i många år och tål även när det brakar loss, vilket det gör ibland som alla som håller på att transportera hästar vet.

I Tyskland är Böckmann marknadsledande på hästtransportmarknaden och detta är ingen slump, I Tyskland precis som i Norden uppskattar man kvalité och bra produkter.

Det pågår en ständig utveckling av Böckmanns produkter och det är ett väldigt innovativt företag, det finns alltid något att uppfinna eller utveckla mot perfektion-Släp och bilar är helt klart i en klass för sig- 1:a klass!

Man hittar Böckmann över hela världen i så skilda länder som Cananda, Dubai och Australien och fler och fler länder inser fördelarna med Böckmann och får egna återförsäljare.

Det finns modeller för alla behov och plånböcker oavsett om du kör barnens söta ponny till 7 stora hästar i lastbil vi har transporten du behöver! Över 20 olika modeller att välja på med oändliga utrustningsmöjligeter! vi guidar dig gärna.

Vi har många kunder som kommer tillbaka och väljer Böckmann igen när det är dags att byta släp och detta är vi stolta över välkommen till oss du också för en visning eller provtur och se om även du blir övertygad.