Böckmann hästtransporter

Multiva är en auktoriserad återförsäljare av Böckmann hästransporter,
hästsläp och en rad andra produkter från Böckmann.

Böckmann-loggo
Böckmann - NeoSka

Köp Böckmann hästtransporter hos Multiva

Multiva är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Böckmann hästtransporter. Hos oss hittar du alltid ett stort urval av nya och begagnade hästtransporter, hästlastbilar, hästsläp och mycket annat från Böckmann. Kvalitetsprodukter till rätt pris.

 

Hitta snabbt: 

 

Böckmann hästtransporter historia

Böckmann är ett familjeföretag där man har arbetat med hästar och tillverkning av hästtransporter sen 50-talet, och det var kärleken till hästar som drev grundaren Anton Böckmann att starta och idag drivs företaget av två av hans söner. Alla fyra barnen, Roger, Klaus, Gillbert och Tönne har tävlat framgångsrikt i olika discipliner som fälttävlan, dressyr och hoppning.

Man har även en stor anläggning där man bedriver tävlings, utbildningsverksamhet och en hingststation. Det är på denna anläggning som modeller och innovationer testas noga innan de kommer ut till användarna.
För att läsa mer om deras hästverksamhet gå in på www.boeckmann-pferde.com

 

 

Garanti vid köp av Böckmann hästsläp och hästtransporter

Böckmann lämnar 2 års garanti på sina transporter under förutsättning att släpen sköts och servas enligt instruktionsboken, de skall servas minst en gång per år men senast 6 mån efter leveransdatum första gången. För att få en stämpel i serviceboken måste man vända sig till en godkänd verkstad, det går bra att använda en lokal verkstad men fråga din Böckmann leverantör först. Läs mer

Böckmann
Böckmann hästtransporter

Kvalité står alltid i fokus för Böckmann hästtransporter

Böckmann hästtransporter och hästsläp byggs i Tyskland på den egna fabriken. Kvalité, funktion, säkerhet och design är alltid i fokus. Böckmanns hästtransporter är byggda av och för människor som älskar hästar och det märks i varje liten detalj på släpen. Ett Böckmann-släp håller i många år och tål även när det brakar loss, vilket det gör ibland som alla som håller på att transportera hästar vet. Läs mer

Böckmann hästtransporter till salu

Sveriges center för Böckmann hästtransporter

Hos oss på Multiva kan du köpa både nya och begagnade hästtransporter till en rimlig peng. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Böckmann hästtransporter och hästsläp. Vi fyller på med nya produkter hela tiden så håll utkik.

Köp Böckmann hästtransport i Kungälv eller Göteborg

Multiva ligger i Ytterby, Kungälv och är sedan 10 år tillbaka auktoriserad återförsäljare av bl.a Böckmann hästtransporter. Hos oss kan du köpa hästsläp, hästtransporter och hästtillbehör  samt få hjälp med frågor om service och underhåll av dessa.   

[/read]

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en hästtransport som inte finns här på sidan men finns i Böckmanns sortiment.  Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se