Båtar till salu

Nya och begagnade båtar till salu.

Funderar du på att köpa en begagnad båt?

Då har du kommit rätt! Här visar vi båtar i lager.

Vi köper din båt eller vattenskoter!

Få ett bud på din båt, vattenskoter eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av båtar, maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. Ring oss!

 

3 + 4 =

Begagnade båtar till salu

Hos oss på Multiva kan du köpa både nya och begagnade båtar till ett bra pris. Vi säljer båtar i olika storlekar och prisklasser. Här kan du just nu hitta en vattenskoter från låga 49.900 SEK.

I vårt sortiment hittar du just nu flertal mindre båtar som exempelvis en Cresent 434 från 33,900 SEK eller en Sugarsand Sting Turbo Jetbåt med ptis på 124,900 SEK. Dessutom har vi två välvårdade begangade vattenskotrar, Kawasaki och Seadoo.  

Köp en båt i Kungälv

Multiva ligger i Ytterby, Kungälv strax utanför Göteborg. Vi är ett familjeföretag som köper och säljer bland annat begagnade båtar och vattenskotrar till rimliga priser.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en båt eller vattentskoter. Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer.

Finansiering, försäkring & garantier

Gör en trygg affär när du köper en begagnad bil.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se