Grävmaskiner till salu

Hos oss på Multiva kan du köpa nya och begagnade grävmaskiner för maknadens bästa priser.

Vi köper din båt eller vattenskoter!

Få ett bud på din båt, vattenskoter eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av båtar, maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. Ring oss!

 

15 + 5 =

Köpa en begagnad grävmaskin

Hos oss på Multiva kan du köpa både nya och begagnade grävmaskiner till en konkuranskraftiga priser. Vi är importörer och säljare av bl.a Kinas populäraste grävmaskiner: Nante, Kima och Haihong.

Olika typer av grävmaskiner till salu

Hos oss på Multiva, som ligger i Kungälv, ca 20 min från Göteborg, kan du köpa bandgrävare, minigrävare, microgrävarer, hjulgrävare mm. Vi har alltid några grävmaskiner i lager som vi kontinuerligt lägger upp här på vår webbsida.

Läs mer

Kontakta oss gärna om även du är intresserad av en grävmaskin som inte finns här på sidan men.  Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer. Välkommen!

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se