Traktorer till salu

Nya och begagnade traktorer till salu

Vi köper din traktor! 

Få ett bud på din begagnade traktor eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. 

Fyll i formuläret med mer info om ditt objekt!

 

9 + 11 =

Begagnade traktorer till salu

Hos Multiva i Kungälv, utanför Göteborg kan du köpa nya och begagnade traktorer till salu.

Navigera runt för att se våra begagnade traktorer som är till salu just nu. Det finns måna olika beg traktorer av många olika varumärken och modeller. Kontakta oss om du är intresserad av en specifik modell. Vi kan alltid höra oss för inom vårt nätverk. Vi uppdaterar sidan hela tiden med nya objekt men ibland tar det några dagar innan en traktor till salu dyker upp här på sajten. Därför rekommenderar vi att du hör av dig till oss ifall du är intresserad av att köpa eller sälja en traktor.

Att tänka på vid köp av begagnad traktor

Gör en trygg affär när du köper eller säljer traktorer. Att bli lurad vid en affär är för många ett mardrömsscenario. Med ett bra avtal kan både köpare och säljare gardera sig mot otrevliga överraskningar.

Att investera i en helt ny traktor kan vara ett stort steg, särskilt för mindre lantbrukare med tajt ekonomi. Man kan spara en del genom att titta på begagnade traktorer av kända märken men även bland mindre kända märken kan man hitta en tålig traktor för ett bra pris.

Köp en begagnad traktor hos Multiva

Riskerna för köparen kan vara beroende på om man köper av en handlare eller av en privatperson. Därför ska du köpa din traktor, tryggt och enkelt hos Multiva.

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se