Traktorer till salu

Nya och begagnade traktorer till salu

Vi köper ditt hästsläp!

Få ett bud på ditt hästsläp eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer.

 

15 + 7 =

Begagnade traktorer till salu

Hos Multiva i Kungälv, utanför Göteborg kan du köpa nya och begagnade traktorer till salu.

Navigera runt för att se våra begagnade traktorer som är till salu just nu. Det finns måna olika beg traktorer av många olika varumärken och modeller. Kontakta oss om du är intresserad av en specifik modell. Vi kan alltid höras oss för inom vårt nätverk.

Att tänka på vid köp av begagnad traktor

Att bli lurad vid en affär är för många ett mardrömsscenario. Med ett bra avtal kan både köpare och säljare gardera sig mot otrevliga överraskningar. 

Att investera i en helt ny traktor kan vara ett stort steg, särskilt för mindre lantbrukare med tajt ekonomi. Man kan spara en del genom att titta på begagnade traktorer av kända märken men även blda de mindre kända märken kan man hitta en tålig traktor för ett bra pris.

Riskerna för köparen kan vara beroende på om man köper av en handlare eller av en privatperson. Därför ska du köpa din traktor, tryggt och enkelt hos Multiva.  

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Vasa

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.
Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

IngaMellanhander

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer. 

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
Fordon: 0793-492685 / Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460
eller e-post: info@multiva.se