Minigrävare till salu

Nya och begagnade minigrävare till salu

Billig minigrävare till salu

Hos oss på Multiva kan du köpa både nya och begagnade minigrävare till marknadens bästa priser. Är du ute efter en billig minigrävare som dessutom är smidig och prisvärd, då har du kommit rätt.

Bland våra populära minigrävare till salu hittar du tre kinesiska modeller: Nante, Kima och Haihong. Den bästa minigrävaren du kan köpa hos oss just nu sett till priset är microgrävaren Nante NT10 som kostar från 99,000 SEK.

Läs mer

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en hästtransport som inte finns här på sidan men finns i Böckmanns sortiment.  Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer. Välkommen!

Vi köper din maskin!

Få ett bud på din maskin eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. Ring oss!

 

5 + 9 =

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se