Vi köper ditt maskinsläp!

Få ett bud på ditt maskinsläp, maskintransport eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. Ring oss!

 

6 + 12 =

Begagnade maskinsläp till salu

Här på Multivas avdelning för maskinsläp och maskintransporter hittar du vårt utbud av det som finns till salu i lager just nu. För flera begagnade maskinsläp eller maskintransporter till salu kan du alltid kontakta oss. Vi uppdaterar sajten med nya objekt hela tiden men ibland kan det dröja några dagar innan ett objekt som maskinsläp kommer upp på sajten.

Begagnade maskintransporter till salu

Vi säljer mest begagnade maskinsläp och begagande maskintransporter och är också intresserade av att köpa in begagnade objekt. Sälj ditt maskinsläp till och och få ett bra pris.

Köp ett bilsläp, släp till minigrävare, tippsläp eller vanlig släpvagn

Vi fyller på vårt lager med nya släp hela tiden så håll utkik. Är du intresserad av att köpa ett bilsläp, släp till minigrävare eller liknande men ser inte att det finns här på sidan kan det vara en god idè att slå en signal till oss föra att höra om vi har något på ingång.  

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se