Hästtransporter

Nya och begagnade hästtransporter till salu.

Status

Ladda fler

Begagnade hästtransporter till salu

Hos oss på Multiva kan du köpa både nya och begagnade hästtransporter till en rimlig peng. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Böckmann hästtransporter och hästsläp. Vi fyller på med nya produkter hela tiden så håll utkik.

Just nu har vi ett stort urval av begagnade Böckmann hästtransporter som exempelvis den stora Böckmann Portax LSR som är en rymlig och genomtänkt modell med extra allt. Gott om plats för hästarna med god rymd i hästdelen, fullhöjdsdörrar och sadelkammare i fronten som du kan gå in i och sätta dig i samt plats för mycket utrustning. Mellanväggen är en delad och svängbar mitt-post variant som är bra om du kör en häst och går att vika undan ena eller andra delen för att tex kunna sadla och plocka av och på skydd. Läs mer

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en hästtransport som inte finns här på sidan men finns i Böckmanns sortiment.  Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer.

Vi köper din hästtransport!

Få ett bud på din begagnade hästtransport inom bara några timmar. Vi köper alla typer av hästtransporter, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. 

 

 

 

14 + 9 =

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Vasa

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.
Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

IngaMellanhander

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer. 

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se