Hästtransporter till salu

Nya och begagnade hästsläp och hästtransporter till salu.

Status

Begagnade hästsläp till salu

Hos oss på Multiva kan du köpa både både nya och begagnade hästsläp till ett bra pris. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Böckmann hästsläp. Våra begagnade hästsläp är alltid välvårdade och redo för den nya ägaren. Vi fyller på med nya produkter hela tiden så håll utkik. Missa inte vårt stora utbud på hästtransporter.

Köpa begagnat hästsläp eller hästtransport

Att köpa ett begagnat hästsläp ska inte vara krångligt. Det finns några vanliga saker att ta hänsyn till och det hjälper vi gärna med att förmedla. Vi är nöjda när du är helt nöjd. Vi har i över 10 år sålt en rad olika typer av hästtransporter och vet vad vilket hästsläp passar just dina behov. Tveka inte att ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja hästsläp.

Kontakta oss gärna även om du är intresserad av ett begagnat hästsläp som inte finns här på sidan. Det kanske är något vi har på ingång eller kan hjälpa till med tips på var du hittar det. Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer.

Vi köper din båt eller vattenskoter!

Få ett bud på din båt, vattenskoter eller annat fordon inom bara några timmar. Vi köper alla typer av båtar, maskiner och fordon, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer. Ring oss!

 

7 + 4 =

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se