Om Multiva

Multiva Gård

Multiva är ett familjeföretag och drivs av Sofia & Peter Törnqvist. Det är också troligt att ni stöter på något av våra tre barn när ni besöker oss. Eftersom vi har många järn i elden och olika produkter så passar namnet Multiva (multi).

Företaget finns på Högsbo gård som är belägen på historisk mark i Ytterby / Kungälv som endast ligger 20km från Göteborg. Här finns Vikingagravar och gamla boplatser inpå knutarna, klart är att människor har bott och trivts här i tusentals år.

Man tror att här fanns en stor Kungsgård och man har hittat en stor mängd föremål från vikingatiden ..
Läs mer om historien: http://arkeologiiytterby.blogg.se/

 

Jag & ögonstenen Bonito, Svensk halvblod f.2003 E. Dardel UE. Wartung. Har haft honom sen han var 2 år och har ridit in själv.
Han är en snäll och bussig häst som jag haft mycket skoj med Numera är han en lite äldre bekväm herre .

Har du eller har haft lastproblem med din häst? Det har jag haft men nästan alla problem går att lösa med rätt hjälp. Se gärna vår film om hur det kan gå till att lasta efter träning med hjälp av Annika Bernhardsson ”naturlig hästhantering” Målet med denna träning är att hästen skall vara lugn och trygg med situationen och gå in transporten och stå kvar där av egen fri vilja. När den står lugnt i släpet så är den även lugn vid körning.

Hoppas vi ses!
Hälsningar Sofia &Peter

Peter och Sofia