Släp till minigrävare och andra maskiner – Fordonstransport från Böckmann

Släp till minigrävare och andra maskiner

  • Välbyggd stabil biltransport  med ramper, winsch och allt annat man behöver.
  • Tippbar och även med utfällbara ramper för enklast möjliga lastning. Täckt mitt parti så du kan köra smalare fordon .
  • Perfekt även för bilar, mingrävare, dumpers och minilastare, material körning  mm.
Modell: Böckmann AH4320/35
Totalvikt 3500kg
Maxlast 2565kg
Innerlängd 4300 mm
Innerbredd 2080 mm
Däck stl 13”

 

Köpa släp till minigrävare

Hos Multiva i Kungälv kan du köpa nya och begagnade släp till minigrävare och andra maskiner. Att transportera maskiner ska vara enkelt och med rätt släp kan du enkelt transportera en minigrävare till arbetsplatsen där jobbet ska utföras. Vi har flera minigrävarsläp i lager, välkommen att besöka oss.

Släp till grävmaskin

En grävmaskin behöver ibland transporteras längre sträckor till platsen där den ska användas dvs där jobbet ska utföras och då behöver man  ett släp till sin grävmaskin. Hos oss på Multiva kommer du garanterat att hitta ett släp som passar just din grävmaskin. Du är varmt välkommen till vår gård i Kungälv där du kan se och utforska vårt utbud av släp till grävmaskiner Ring oss eller maila innan du kommer.

Vad är en minigrävare?

Minigrävare är ett samlingsnamn för små massiva grävmaskiner. De används ofta vid mindre grävarbeten, där det är svårt för en stor grävmaskin att få plats, eller på ställen där stora grävmaskiner inte är lämpliga att använda på grund av sin höga vikt. Det kan gälla arbeten i trädgårdar eller parker, där en stor maskin ofta skadar marken mer än gör nytta. En minigrävare drivs på band eller går på hjul, och väger 500–8000 kilo. En vanlig bandgrävmaskin däremot väger ungefär 15–75ton. Maskinerna finns i flera olika storlekar och är praktiska i trånga miljöer och för hemmabruk på den egna tomten. En minigrävare kan både ha eller inte ha hytt och de brukar ha en lyftkapacitet på cirka 7 ton.

Skriv till oss

3 + 10 =

Hitta till oss

Flera hästtransporter till salu