Tippsläp 3500 kg – Sålda, men finns att beställa

Funderar du på att köpa ett tippsläp? Då har du kommit rätt. Ett populärt och rejält tippsläp / maskinsläp / maskintrailer med eltipp som styrs av en fjärrkontroll, men har även nödtipp med handpump.

Väljer man till ramper så kan man köra både sin maskin och material på arbetsplatsen. Här kan du tippa åt sidor eller bakåt med öppningsbara lämmar som även är enkla att plocka av om du ska transportera större objekt. Lasta maskinen och kör till arbetsplatsen – lasta av maskinen och hämta sedan grus o material med släpet och lossa smidigt med elstyrd 3 vägstipp i önskad riktning. Du blir allt i ett..

Pris: 69.500:- ex.moms finns i lager   Super för tex. minigrävare och kompaktlastare, dumper m.m

Modell: Böckmann DK-AL3718 -35P 3-vägs tipp-släp
Totalvikt 3500kg
Maxlast 2520kg
Innerlängd 3740 mm
Innerbredd 1800 mm
innerhöjd 350mm
Däck stl 14”

 

Köp tippsläp från Multiva i Kungälv

När du köper ett tippsläp hos oss på Multiva garanteras du alltid den bästa servicen. Vi tar väl hand om våra kunder och bygger långsiktiga relationer. Vi hjälper dig att välja rätt tippsläp för just dina specifika behov och ger dig matnyttiga tips och råd. Just denna tippsläp som vi säljer på den här sidan kommer från den tyska tillverkaren Böckmann som har lång erfarenhet av tillverkning och försäljning av olika typer av släp, inte bara tippsläp. Böckmann står för högkvalitet och är ett välrenommerat namn i branschen.

Vad är ett tippsläp

Ett tippsläp kan användas för fraktning av många olika typer av gods. Med sin tippfunktion – som innebär att det går att tippa hela släpet – går det enkelt att lasta på lasten. Tippsläp har oftast tre olika steg på tippningens vinkel, och det går att få till en mycket brant tippningsvinkel, vilket gör det enkelt att lasta av till exempel grus och sand.

Hur fungerar ett tippsläp?

Många tippsläp använder sig av eldriven hydralik när det kommer till tippfunktionen. Dessa drivs vanligtvis av batterier som är fästa på släpet. Tippfunktionen styrs vanligen med hjälp av en fjärrkontroll som är fäst vid släpet med en kabel.

De flesta tippsläp tippar bakåt, men det finns även släp som går att tippa åt sidan. Släpets sidor oftast att ta av helt, och det går därför att frakta last som är något större än själva släpet. Var dock noga med att lasten inte sticker ut för mycket och att den är ordentligt säkrad, för att undvika faror i trafiken.

Det finns möjlighet att köpa till avtagbara ramper till tippsläpet om man önskar köra på till exempel en mindre maskin. En del tippsläp har även galler på sidorna som kan tas bort om större föremål ska lastas.

 

Skriv till oss

7 + 8 =

Hitta till oss

Flera hästtransporter till salu