Hästtransporter till salu i Kungälv

Köp en begagnad hästtransport till salu i Kungälv, 20 min utanför Göteborg.

Status

Ladda fler

Kungälvs hästtransporter

Hos oss på Multiva i Kungälv, nära Göteborg kan du köpa både nya och begagnade hästtransporter till en rimlig peng. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Böckmann hästtransporter och hästsläp. Vi fyller på med nya produkter hela tiden så håll utkik.

I vårt lager i Ytterby, Kungälv, 20 min från Göteborg, har vi just nu ett stort urval av begagnade Böckmann hästtransporter som exempelvis den stora Böckmann Portax LSR som är en rymlig och genomtänkt modell med extra allt. Gott om plats för hästarna med god rymd i hästdelen, fullhöjdsdörrar och sadelkammare i fronten som du kan gå in i och sätta dig i samt plats för mycket utrustning. Mellanväggen är en delad och svängbar mitt-post variant som är bra om du kör en häst och går att vika undan ena eller andra delen för att tex kunna sadla och plocka av och på skydd. 

Köpa hästtransport i Kungälv

Bland våra hästtransporter hittar du en begagnad hästtransport som är väldigt populär är Böckmann Comfort NY förmodligen den mest omtyckta modeller finns nu i lager hos oss. Comfort har lagom plats för hästar och ponnyer. Den är utrustad med sadelkammare, aluminiumgolv, sparkskydd, panikutlösning för samtliga bommar, ljus och luftig med bra ventilation tack vare öppningsbara fönster och taklucka samt hård lucka bak. Släpet har valbart gult eller blått ljus invändigt. Forskning har visat att de blå ljuset har en lugnande effekt på hästen. Precis som alla Böckmann har Comfort en fantastisk fjädring och en bra väghållning.

Begagnad hästtransport i Kungälv 

Multiva ligger i Ytterby, Kungälv och är sedan 10 år tillbaka auktoriserad återförsäljare av bl.a Böckmann hästtransporter. Hos oss kan du köpa hästsläp, hästtransporter och hästtillbehör  samt få hjälp med frågor om service och underhåll av dessa. Våra begagnade hästransporter kan du köpa från låga 49,900 SEK.   

Kontakta oss gärna om du är intresserad av en hästtransport som inte finns här på sidan men finns i Böckmanns sortiment.  Vi eftersträvar alltid trygga och smidiga affärer.

Hästtransporter Kungälv
Hästtransportcenter Kungälv

Hästtransportcenter Multiva i Kungälv

Multiva ligger i Ytterby, på västkusten, strax utanför Kungälv och bara ett par mil norr om Göteborg. Företaget ligger på vår stora gård med stall, ridskola, maskinpark etc.

Du är alltid varmt välkommen att besöka oss för att prata hästar och hästtransporter till salu med oss. Det går även fint att komma förbi på kvällar och helger, slå gärna en signal innan för att försäkra dig om att vi är hemma.

Vi bedriver försäljning av nya och begagnade hästtransporter och är auktoriserad återförsäljare av Bäckmanns hästtransporter. Läs mer

Vi köper din hästtransport!

 Få ett bud på din begagnade hästtransport inom bara några timmar. Vi köper alla typer av hästtransporter, nya som begagnade, och eftersträvar alltid snabba och smidiga affärer.

 

 

 

11 + 12 =

Trygga & smidiga affärer

Gör en trygg affär när du köper av oss.

Wasa kredit

Finansiering via WASA

Trygg finansiering förenklar livet som företagare. Finansiera nästa maskin- eller fordonsköp med leasing eller avbetalning genom oss.

Multiva-AAA

Hög Kreditvärdighet

Dagens affärsliv ställer höga krav på företagens kreditvärdighetMultiva är ett tryggt bolag med hög kreditvärdighet.

Hanshake

Inga mellanhänder

Anledningen till att vi kan erbjuda förmånliga priser är framförallt pga det inte finns några mellanhänder. Fråga oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Roligt att du vill komma i kontakt med oss.
 Maskiner: 0707-831580 / Häst: 0707-882460 Ytterby Bil 0303-10080
eller e-post: info@multiva.se