Maskinsläp 2700/3500 kg – Maskintrailer och fordonstransport

Är du ute efter att köpa ett maskinsläp? Då har du kommit rätt. Hos Multiva i Kungälv kan du just nu köpa en Böckmanns BT-ST modell är perfekt rustad för jobbet.

  • Den har rejäla ramper och kraftigt stödhjul.
  • Välj plattform fram för skopa av trä, alureglar eller aluplåt.
  • Skiva ingår för att stänga lastutrymmet bak och köra annat tex skivor eller annat material.

Välj 2700kg totalvikt eller 3500kg. Släpet går fint att köra olika fordon som bilar, minigrävare kompaktlastare, traktorer mm på.

Vi har detta släp i flera varianter även med större mått och lastkapacitet med modellen 4019-35 som lastar hela 2603kg.
Släpet på bilden är extrautrustat. Kontakta oss för mer info.

Pris från ca 49,900:- ex.moms

Se vår film om  4019-35 modellen:

Köpa maskinsläp hos Multiva

Det ska vara enkelt att transportera maskiner med anpassade maskinsläp som du kan köra från Multiva. Vi levererar maskinsläp direkt från en av Europas främsta tillverkare, Böckmann. Det innebär inga mellanhänder och därmed också ett bättre pris till dig som kund. Vi lämnar garantier på alla våra släp och med oss kan du handla tryggt och hämta det hos oss i Kungälv.

Begagnade maskinsläp till salu

Här på Multivas avdelning för maskinsläp och maskintransporter hittar du vårt utbud av det som finns till salu i lager just nu. För flera begagnade maskinsläp eller maskintransporter till salu kan du alltid kontakta oss. Vi uppdaterar sajten med nya objekt hela tiden men ibland kan det dröja några dagar innan ett objekt som maskinsläp kommer upp på sajten.

Begagnade maskintransporter till salu

Vi säljer mest begagnade maskinsläp och begagande maskintransporter och är också intresserade av att köpa in begagnade objekt. Sälj ditt maskinsläp till och och få ett bra pris.

Köp ett bilsläp, släp till minigrävare, tippsläp eller vanlig släpvagn

Vi fyller på vårt lager med nya släp hela tiden så håll utkik. Är du intresserad av att köpa ett bilsläp, släp till minigrävare eller liknande men ser inte att det finns här på sidan kan det vara en god idè att slå en signal till oss föra att höra om vi har något på ingång.

Skriv till oss

9 + 3 =

Hitta till oss

Flera hästtransporter till salu