Böckmann släpvagn

Köp bilsläp hos Multiva i Kungälv!
Populär bromsad släpkärra till bilen med hög lastkapacitet. Nätgrindar och presenning finns att välja till bland annat. Perfekt släp för bygget eller trädgårdsarbetet, hämta & lämna material…

Rejält byggt i fin kvalitet sidor i aluminium ,  Tillverkad i Tyskland.

 

Modell:

Böckmann TL-AL 2513-1350

Boxsläp

Totalvikt

1350kg

Maxlast

1076kg

Innerlängd

2515 mm

Innerbredd

1300 mm

Inner höjd

350 mm

Däck stl

14”

 

Begagnad släpvagn till salu på Multiva i Kungälv

Har du varor som du behöver transportera från en plats till en annan? Då är det et släp du behöver. Hos oss på Multiva  hittar du flera olika typer av bilsläp, nya som begagnade till marknadens bästa priser.

Vi har olika typer av begagnade släpvagnar till salu

Hos oss hittar du bland annat begagnad släpvagn med kåpa till salu. Vi har också många andra släpvagnar som maskinsläp, tippsläp, maskinsläp, maskintransporter och mycket mer. Vår hemsida är med andra ord rätt plats att besöka när du ska köpa en begagnad släpvagn.

Hos oss hittar du också släpvagn från Böckmann. Böckmann är ett familjeföretag där man har arbetat med hästar och tillverkning av hästtransporter sen 50-talet, och det var kärleken till hästar som drev grundaren Anton Böckmann att starta och idag drivs företaget av två av hans söner. Alla fyra barnen, Roger, Klaus, Gillbert och Tönne har tävlat framgångsrikt i olika discipliner som fälttävlan, dressyr och hoppning.

Man har även en stor anläggning där man bedriver tävlings, utbildningsverksamhet och en hingststation. Det är på denna anläggning som modeller och innovationer testas noga innan de kommer ut till användarna.
För att läsa mer om deras hästverksamhet gå in på www.boeckmann-pferde.com

Multiva är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Böckmann hästtransporter. Hos oss hittar du alltid ett stort urval av nya och begagnade hästtransporter, hästlastbilar, hästsläp och mycket annat från Böckmann. Kvalitetsprodukter till rätt pris.

Nya och begagnade släpvagnar

Observera att vi hela tiden fyller på vårt lager och nya släpvagnar kommer in med jämna mellanrum. Är det så att du inte hittar önskad släpvagn eller bilsläp vid tillfället du besöker webbsidan så rekommenderar vi att du slår en signal eller skickat ett mail till oss. Det är högst sannolikt att det finns nya bilsläp på ingång och att det där bara en tidsfråga innan de dyker upp här pop sajten. Du är också varmt välkommen att besöka oss i Kungälv och utforska vårt stora utbud av släpvagnar, bilsläp, transportsläp, maskiner, bilar, cyklar och mycket mer.

Skriv till oss

14 + 12 =

Hitta till oss

Flera hästtransporter till salu